Novi Sad
22.06.2011.
09:50 > 09:57
Novosadski studenti sa Fakulteta tehničkih nauka predstavljaće Srbiju na prestižnom takmičenju "Imagine cup" koji organizuje kompanija "Microsoft" u Njujorku.
  • Novosadjanka

    25.06.2011 06:35
    uputstvo za glasanje
    Glasala i navijam za vas!Malo uputstvo za one koji nisu bas tako vesti sa kompjuterom a zeleli bi da glasaju,Postupak glasanja:ukucajte "iskrivljena slova" koja vam zada kompjuter ,posle klika na ikonu Like vas glas jos uvek nije zabelezen,otvorice se strana na kojoj pise LOG IN sa spiskom : Live ID,Yahoo,Google,Facebook,Twiteer- kliknite na onaj gde imate svoj nalog, zatim dozvolite da imagine cup pristupi vasem nalogu tj kliknite na GRANT ACCESS i kada se otvori strana na kojoj pise "Thank you for voting!" to je SIGURAN ZNAK da je vas glas uvazen :) Hvala svima na vremenu i trudu da glasaju!Zamolite i svoje prijatelje da glasaju,pomozimo nasim predstavnicima da pobede!trenutno su na 4-tom mestu a bili su prvi u prva 24 sata glasanja!Napred glasaci!
  • Dr. House

    22.06.2011 13:21
    HOUSE je skraceno za HAUS
    Dobar lektor :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna